Werken bij VX Company

Hein Heuver, technisch managing consultant, is inmiddels vijf jaar verbonden aan VX Company Data Integration & Analytics. Wat vindt hij zo aantrekkelijk aan het werken bij VX Company?

Innovatie

“Ik werk veel samen met onze klanten en ben altijd bezig met het uitstippelen van de route: waar gaan we heen en wat is er nodig om de concurrentie voor te blijven? Qua technische inhoud moet ik dus niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, maar ook hoe ik met die kennis de klant nu en in de toekomst het beste van dienst kan zijn.”

Professionele ontwikkeling

“Bij VX Company is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen die je weer kunt inzetten bij de klant. We krijgen daar ook een budget voor. Dat gaat alleen niet altijd op, omdat ons commitment aan de klant groot is; daar willen we zo veel mogelijk tijd en energie aan besteden. We dringen er dan ook bij elkaar op aan om die trainingen echt te doen, het kan de klant immers ook weer verder helpen en je eigen ontwikkeling stimuleren. Zo heb ik mijn master gaan toen ik net bij VX kwam werken.”

Vrijheid en eigenaarschap

“Vrijheid in je werk begint bij de inspraak die je hebt in je opdrachten. Daarnaast kun je binnen een opdracht je eigen rol vormgeven door verantwoordelijkheid te nemen. Als je de lead neemt in een project en de klant ziet jou als specialist, dan kun je ook eigenaarschap nemen. Vrijheid zit ‘m ook in waar jij naartoe wil en in hoeverre je erin slaagt dat zelf vorm te geven.”

Flexibiliteit

“Bij VX Company is er veel afwisseling en ruimte voor eigen keuzes als het gaat om de manier waarop je je werk vormgeeft. Dit kun je ook samen met de klant vormgeven, daar zit je immers het meest van de tijd. Bij ons zit niemand 5 dagen in de week op kantoor. Zelfstandigheid en vertrouwen spelen hierbij een grote rol.”

Cultuur en sfeer

“Omdat velen van ons vaak bij klanten zijn, is het soms lastig om elkaar tegen te komen. Daarom zien we elkaar sowieso elke maand fysiek op het kantoor in Baarn. Vooral voor nieuwe mensen is het belangrijk om te landen en het bedrijf te leren kennen. Als je elkaar op gezette tijden ook ziet voor sociale bijeenkomsten, zorgt dat voor een fijne basis en een goede sfeer. Dat zou wat mij betreft nog wel wat meer mogen!”

Toekomstperspectief

“VX Company biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een opleiding, maar ook intern zijn er groeikansen. Zelf ben ik van BI-specialist doorgestroomd naar een managementfunctie. Je ontwikkeling van junior naar medior naar senior gaat natuurlijk sneller als je je kennisniveau bijhoudt, maar ook als je de kansen ziet die er zijn. Voor talent en doorzettingsvermogen is altijd ruimte binnen VX!”

Meer weten over werken bij VX Company?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact