Microsoft Data Platform

Jouw organisatie staat continu voor de uitdaging om tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in bedrijfsvoering en/of bij tactische en strategische besluitvorming. Relevante, betrouwbare en actuele informatievoorziening is daarbij essentieel.

Met inzet van onze expertise ontwikkel je op een beheerste en begrijpelijke manier een dataplatform waarin alle in- en externe data op het juiste aggregatieniveau beschikbaar komt en toegankelijk is voor de medewerkers van je organisatie. Zodat je besluiten kunt nemen onderbouwd met feiten, effecten van innovaties kunt toetsen en nieuwe inzichten kunt opdoen.

Onze expertise

Resultaatgerichtheid staat bij ons voorop én wij werken graag aan complexe vraagstukken. Daarom splitsen wij die op in kleine stappen.

We beginnen met één of twee inventariserende gesprekken om te weten wat je wilt bereiken met een data platform. Als je nog niet alles duidelijk hebt, helpen we je met het verhelderen en maken van keuzes, bijvoorbeeld over de architectuur van het platform of de informatieproducten die je als eerste wilt realiseren.

We bouwen een keten waarin we data, opslag, analysemodellen en dashboards integreren. Zo kun je zien of je ideeën en verwachtingen over resultaatverbetering kloppen. We kijken samen naar de data, de toepassing ervan, stellen je kritische vragen en geven je praktisch advies.

We ontwikkelen de analyses en rapportages in kleine stappen, zodat je stap voor stap kunt wennen aan datagedreven werken. Gevolgen voor bedrijfsprocessen worden tijdig onderkend en we zorgen er samen voor dat medewerkers optimaal gebruik leren maken van het data platform.

Voordelen van het werken met VX Company

 • bewezen track record in succesvolle implementaties van (cloud) data platformen voor uiteenlopende bedrijven en processen
 • best practices agile aanpak waarmee je de belangrijkste prioriteiten in je data huishouding als eerste aanpakt en je data platform beheerst en succesvol uitrolt
 • ervaren data analyse experts die zich verdiepen in jouw materie en
  • met eindgebruikers meedenken over de opbouw en doorontwikkeling van informatieproducten
  • zeer vaardig zijn in het zich snel eigen maken van de bedrijfsprocessen
  • met jouw medewerkers alle kennis van nieuwe Microsoft technologie opbouwen, delen en implementeren
  • waarborgen dat de domeinkennis van eindgebruikers zo goed mogelijk tot zijn recht komt in gebruik van het platform.
 • het beheer van het platform kun je ook aan ons overlaten.

Meer weten over data platforms en onze aanpak?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact