Kennis delen en borgen

Kennis delen en borgen zitten in het DNA van VX Company Data Integration & Analytics. Bij elk project starten wij al direct vanaf het begin met het betrekken van medewerkers. Waarom? Zo borgen wij dat je op korte én lange termijn profijt hebt van het inschakelen van onze expertise. Wij beschouwen kennisoverdracht niet als het sluitstuk van een project maar verankeren het in de samenwerking.

We nemen collega’s graag mee in wat we doen en waarom. Training-on-the-job, adviseren over geschikte (on-line) trainingen en het opzetten en geven van trainingen zijn activiteiten die we regelmatig op ons nemen.

Daarnaast verzorgen we regelmatig kennissessies om met elkaar up-to-date te blijven op het vlak van techniek en ons vak. Wij vinden het erg leuk als onze opdrachtgevers of andere geïnteresseerden hierbij aansluiten. Wil je weten wanneer onze volgende kennissessie staat gepland? Neem dan even contact op.

Voordelen van het werken met VX Company

  • consultants met een track record in het geven van trainingen en verzorgen van presentaties
  • ervaren data analyse experts die zich verdiepen in jouw kennisvragen en
    • ervaring hebben in het opzetten van leerplannen
    • ervaren zijn in het begeleiden van junior collega’s en eindgebruikers
    • aanbevelingen uitbrengen op basis van een flinke dosis praktijkervaring en kennis van de laatste technologische ontwikkelingen
  • trainingen van andere disciplines (bijvoorbeeld Agile) zijn direct toegankelijk via onze collega’s van VX Group.

Meer weten over kennis­deling en -borging?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact