Quick Scans en
Second Opinions

Verandering is altijd spannend. Als je voor een belangrijke investering staat of hulp nodig hebt bij het scheppen van orde in je applicatie- en data landschap kunnen wij je helpen met een quick scan. Wil je zeker weten dat een data platform robuust en schaalbaar is opgeleverd voor dat je het projectteam ontbindt, dan kijken we graag over je schouder mee naar de projectresultaten en geven we een kritisch opbouwend advies waar je verder mee kunt.

VX Company Data Integration & Analytics geeft jou graag extra zekerheid over te maken of recent gemaakte keuzes. Onze experts voeren regelmatig Quick Scans en Second Opinions uit voor opdrachtgevers die een onafhankelijk perspectief op hun vraagstuk op prijs stellen en daar niet heel lang op willen wachten.

Onze expertise

Voor ad-hoc advies kun je sowieso een beroep op ons doen. Daarnaast hebben we voor een aantal terugkerende adviesvragen een aanpak  ontwikkeld waarin we snel en compact een vraagstuk in beeld brengen en doorlichten. Zo toetsen we bijvoorbeeld data platformen op robuustheid, complexiteit, toekomstvastheid en beheerbaarheid. Wij kijken naar de technische staat van het platform, de opbouw en de architectuur. Wij vormen een beeld van de kwaliteit, het gebruik en beheerbaarheid van het data platform, adviseren hoe verder te bouwen op de basis die al staat en wat nodig is voor adequaat beheer.

Ook met vragen over data architectuur, het doorlichten van rapportages, de inrichting van self service BI en het beheer van data platformen en rapportages kun je bij ons terecht.

Voordelen van het werken met VX Company

 • bewezen track record in succesvolle implementaties van (cloud) data platformen voor uiteenlopende bedrijven en processen
 • best practices agile aanpak voor diverse vraagstukken op het gebied van data
 • ervaren data analyse experts die zich verdiepen in jouw materie en
  • met gebruikers uit alle lagen van de organisatie zich een goed en objectief beeld vormen van het vraagstuk
  • zeer vaardig zijn in het zich snel eigen maken van de bedrijfsprocessen
  • in kort tijdsbestek (dagen, geen weken) de belangrijkste knelpunten en prioriteiten in kaart brengen
  • aanbevelingen uitbrengen op basis van een flinke dosis praktijkervaring en kennis van de laatste technologische ontwikkelingen
 • deskundigheid van andere IT disciplines is direct toegankelijk via onze collega’s van VX Group.

Meer weten over quick scans en second opinions?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact